ایجاد ۷۵۰۰ فرصت شغلی برای مددجویان لرستان در سال جاری

کد خبر: 
۸۱۰۳
مدیرکل کمیته امداد استان خبر داد؛

ایجاد ۷۵۰۰ فرصت شغلی برای مددجویان لرستان در سال جاری

بهزاد مرادی مدیرکل کمیته امداد لرستان

پایگاه خبری زرک ـ کمیته امداد امام خمینی(ره) لرستان برای ایجاد ۷ هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی برای مددجویان و جامعه هدف این نهاد در سال جاری برنامه‌ریزی کرده است؛ برای اجرای این طرح‌ها یک‌هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار پیش‌بینی شده است.

بهزاد مرادی، با اشاره به برنامه‌های این نهاد در حوزه اشتغال اظهار کرد: سال گذشته ۷ هزار و ۱۰۰ فرصت شغلی برای مددجویان و جامعه هدف کمیته امداد استان ایجاد شد که برای اجرای این طرح‌ها یک‌هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافت.

وی افزود: ایجاد فرصت‌های شغلی یکی از محورهای اصلی برنامه‌های کمیته امداد در مسیر توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت است و تلاش می‌شود با اجرای طرح‌های اشتغال، زمینه ایجاد درآمد پایدار برای این خانواده‌ها فراهم شود.

مرادی تصریح کرد: در سال جاری نیز ایجاد ۷ هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی در دستور کار کمیته امداد لرستان قرار دارد و برای تحقق این هدف یک‌هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار پیش‌بینی شده است.

مدیرکل کمیته امداد لرستان خاطرنشان کرد: هدف‌گذاری اشتغال این نهاد در سال جاری نسبت به سال گذشته افزایش یافته و تعداد فرصت‌های شغلی از ۷ هزار و ۱۰۰ فرصت در سال گذشته به ۷ هزار و ۵۰۰ فرصت رسیده است.

وی ادامه داد: اعتبار پیش‌بینی‌شده برای اجرای طرح‌های اشتغال نیز از یک‌هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان در سال گذشته به یک‌هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان در سال جاری افزایش یافته است که نشان‌دهنده افزایش ظرفیت برنامه‌های اشتغال‌زایی کمیته امداد در استان است.

پایان پیام/

 

برچسب‌ها: 
کمیته امداد لرستان - بهزاد مرادی - اشتغال مددجویان

مقاله

یادداشت

گزارش

گفتگو


 

پربیننده‌ترین خبرها

شهروند خبرنگار