کرونا از رگ گردن به ما نزدیک‌تر است

کرونا از رگ گردن به ما نزدیک‌تر است

نویسنده: 
عباس دارایی
کرونا از رگ گردن به ما نزدیک‌تر است

مجموع کرونایی های ثبت شده از بدو شیوع تا کنون بر اساس آمارهای وزارت بهداشت به رقم ۶۹۲هزار و ۹۴۹نفر رسیده است. بر این اساس با توجه به جمعیت ۷۹میلیون و ۹۲۶ هزار نفری ایران بر اساس آخرین سرشماری نفوس و مسکن از هر ۱۱۵ایرانی یک نفر به کرونا مبتلا می شود.

همچنین با توجه به تعداد ۶۹۲هزار و ۹۴۹نفر مبتلای رسمی و تعداد ۳۸ هزار و ۷۴۹ فوتی ناشی از کرونا ، از هر ۱۸ مبتلای ایرانی به کرونا یک نفر فوت کرده است که بسیار نگران کننده است.

بر اساس آمارهای رسمی دانشگاه علوم پزشکی لرستان ۴۵هزار و ۱۹۰ لرستانی از بدو شیوع کرونا تا کنون به این بیماری مبتلا شده اند.

با توجه به جمعیت یک میلیون و ۷۵۴ هزاری لرستان بر اساس آخرین سرشماری نفوس و مسکن از هر ۳۸ لرستانی یک نفر به کرونا مبتلا شده است.

در شهرستان پلدختر نیز با توجه به جمعیت ۷۳هزار و ۷۴۴ نفری این شهرستان و تعداد یک هزار و ۷۵۰نفری مبتلایان  ، از هر ۴۲ پلدختری یک نفر به کرونا مبتلاست.

از حیث مرگ و میر نیز تعداد فوتی های کرونایی در استان لرستان ۹۱۷ نفر است که با توجه به تعداد ۴۵هزار و ۱۹۰ مبتلا در استان ، از هر ۴۹  مبتلا یک نفر کرونایی فوت کرده است.

در شهرستان پلدختر نیز با توجه به تعداد یک هزار و ۷۵۰ کرونایی و ۴۴ فوتی ناشی از این بیماری، از هر ۳۹ کرونایی یک نفر فوت کرده است که از میانگین استانی فراتر رفته است.

عباس دارایی/ بلوطستان

مقاله

یادداشت

گزارش

گفتگو


 

پربیننده‌ترین خبرها

شهروند خبرنگار