۸۰ هزار تن کود شیمیایی در سال مصرف می‌شود

کد خبر: 
۷۶۷۶
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان: 

۸۰ هزار تن کود شیمیایی در سال مصرف می‌شود

۸۰ هزار تن کود شیمیایی در سال مصرف می‌شود

خرم‌آباد ـ پایگاه خبری زرک ـ رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اعلام این‌که سالانه ۸۰ هزار تن کود شیمیایی در اراضی کشاورزی استان مصرف می‌شود، تاکید کرد: «برای رسیدن به کشاورزی اقتصادی، باید علاوه بر کودهای ماکرو، استفاده از کودهای میکرو و ریزمغذی نیز در اولویت قرار گیرد.»

نامدار صیادی در همایش آموزشی ترویجی شرکت‌های دانش‌بنیان ضمن ابراز خوش‌آمدگویی به شرکت‌کنندگان، هدف از برگزاری این همایش را حرکت از کشاورزی معیشتی و سنتی به سمت کشاورزی اقتصادی در لرستان برشمرد.

وی افزود: «در حال حاضر ۱۰۰ کارگزار کود شیمیایی در استان فعال هستند و در این همایش، کارگزاران با محصولات تولیدی این شرکت‌ها از نظر کمی و کیفی آشنا شدند.»

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به ضرورت تغییر الگوی مصرف کود در کشاورزی استان، اظهار داشت: «از کشاورزان خواسته می‌شود تا ارتباط بیشتری با کارگزاران کود شیمیایی داشته باشند و از استفاده محدود به کودهای ماکرو خودداری کنند.»

صیادی در پایان گفت: «برای رسیدن به کشاورزی اقتصادی، استفاده از کودهای میکرو و ریزمغذی ضروری است، چرا که این کودها می‌توانند به بهبود عملکرد و کیفیت محصولات کشاورزی کمک کنند.»

پایان پیام/

 

 

برچسب‌ها: 
جهاد کشاورزی لرستان - نامدار صیادی - کود شیمیایی - کود میکرو

مقاله

یادداشت

گزارش

گفتگو


 

پربیننده‌ترین خبرها

شهروند خبرنگار