۲ بازیکن لیگ برتری به خیبر خرم‌آباد پیوستند

کد خبر: 
۷۸۰۵
روابط عمومی خیبر:

۲ بازیکن لیگ برتری به خیبر خرم‌آباد پیوستند

۲ بازیکن لیگ برتری به خیبر خرم‌آباد پیوستند

خرم‌آباد ـ زرک | باشگاه خیبر خرم‌آباد در ادامه فعالیت‌های نقل‌وانتقالاتی تابستانی خود، دو بازیکن باسابقه از تیم‌های لیگ برتری را به خدمت گرفت.

بر اساس اعلام روابط عمومی باشگاه خیبر، علی شجاعی، بازیکن سابق تیم‌های پرسپولیس، فولاد، سایپا، نساجی مازندران و مس رفسنجان با قراردادی دو ساله به جمع شاگردان سید مهدی رحمتی پیوست. این وینگر چپ‌پا فصل گذشته ۲۴ بار با پیراهن مس رفسنجان در لیگ برتر به میدان رفت و تجربه حضور در رده‌های ملی نوجوانان، جوانان و امید ایران را نیز در کارنامه دارد.

دیگر خرید خیبر، فردین یوسفی است؛ هافبک ۲۵ ساله‌ای که فصل گذشته در تیم ذوب‌آهن اصفهان بازی می‌کرد و پیش‌تر نیز در نفت آبادان حضور داشت. یوسفی با سابقه درخشان در رده‌های پایه پیکان و مقاومت، به‌عنوان تقویت‌کننده خط میانی به تیم خیبر اضافه شده است.

این دو بازیکن با عقد قراردادهای جداگانه دو ساله به تیم خیبر خرم‌آباد پیوستند و امید است با حضور آن‌ها، ترکیب تیم در فصل آینده لیگ برتر قدرتمندتر از گذشته ظاهر شود.

پایان پیام/
 

برچسب‌ها: 
خریدهای جدید خیبر - خیبر خرم آباد - لیگ دسته اول - فوتبال - تیم خیبر در فصل جدید

مقاله

یادداشت

گزارش

گفتگو


 

پربیننده‌ترین خبرها

شهروند خبرنگار