پیوند اعضاء بدن ۲۴بیمار مرگ مغزی لرستان

کد خبر: 
۳۳۷۴
مسئول واحد پیوند عضو دانشگاه علوم پزشکی لرستان‌:

پیوند اعضاء بدن ۲۴بیمار مرگ مغزی لرستان

پیوند اعضاء بدن ۲۴ بیمار مرگ مغزی لرستان

مسئول واحد پیوند عضو دانشگاه علوم پزشکی لرستان‌ از پیوند اعضای بدن ۲۴ بیمار مرگ مغزی در استان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری زرک؛ فاطمه امانی با اعلام این خبر افزود: بر اساس آمار، هر دو ساعت یک نیازمند پیوند عضو، جان خود را از دست می‌دهد و در هر ۱۲ ساعت یک نفر نیازمند پیوند عضو نجات پیدا می‌کند.

وی ادامه داد: «کلیه» از اصلی‌ترین اعضای بیماران است به طوری که بیش از ۶۰۰ بیمار دیالیزی استان همچنان چشم به راه پیوند اعضاء هستند و در هفته چهار روز و هر بار سه تا چهار ساعت را برای دیالیز می‌گذرانند.

مسئول واحد پیوند عضو دانشگاه علوم پزشکی لرستان‌ افزود: امسال شش پیوند عضو در استان انجام شده است. به طور معمول هشت ارگان هر فرد دچار مرگ مغزی قابل پیوند است که این رقم در برخی موارد با احتساب بافت و نسوج بیشتر می‌شود اما گرفتن رضایت از برخی خانواده‌ها همچنان به دلیل شرایط خاصی که دارند دشوار است و اعضایی که می‌تواند جان بیمارانی را نجات دهد، دفن می‌شوند.

انتهای پیام/

 

برچسب‌ها: 
اجتماعی - فاطمه امانی - پیوند عضو - دانشگاه علوم پزشکی لرستان

مقاله

یادداشت

گزارش

گفتگو


 

پربیننده‌ترین خبرها

شهروند خبرنگار