نوجوانان، حافظان آینده محیط زیست هستند

کد خبر: 
۷۶۷۷
معاون فرماندار خرم‌آباد: 

نوجوانان، حافظان آینده محیط زیست هستند

نوجوانان، حافظان آینده محیط زیست هستند

خرم‌آباد ـ پایگاه خبری زرک ـ معاون سیاسی اجتماعی فرماندار خرم‌آباد با اشاره به اهمیت فراگیر شدن فرهنگ مدیریت پسماند، نوجوانان را به عنوان یکی از اصلی‌ترین ارکان تغییرات مثبت در این حوزه معرفی کرد و گفت: «شما نوجوانان، آینده‌سازان کشور و حافظان محیط زیست خواهید بود. با انرژی و خلاقیت شما، می‌توانیم به تغییرات قابل توجهی در زمینه پسماند دست پیدا کنیم.»

مریم پورسرتیپ، روز پنجشنبه ۲۲ خرداد در ویژه‌برنامه‌ای با عنوان «دوستداران زمین» که در کانون پرورش فکری استان برگزار شد، افزود: «مدیریت صحیح پسماند یکی از بزرگترین چالش‌های امروز ما و جهان است. اگر زباله‌ها به درستی جمع‌آوری و بازیافت نشوند، سلامت مردم و زیبایی شهرها در معرض خطر قرار می‌گیرد.»

وی همچنین بر نقش کلیدی نوجوانان در فرآیند فرهنگ‌سازی مدیریت پسماند تاکید کرد و گفت: «هر یک از شما می‌توانید با آگاهی و اقداماتی ساده مانند تفکیک زباله، کاهش مصرف پلاستیک و تشویق اطرافیان به این موضوع، تغییرات ملموسی را در محیط زیست ایجاد کنید.»

معاون فرماندار خرم‌آباد با اشاره به اهمیت آموزش در این زمینه بیان کرد: «شرکت در کارگاه‌ها و برنامه‌های آموزشی می‌تواند در ارتقاء دانش محیط زیستی نوجوانان موثر باشد. همچنین با اجرای اقداماتی حتی به ظاهر کوچک، می‌توان تأثیرات بزرگی بر جامعه گذاشت.»

پورسرتیپ در پایان تاکید کرد: «با همدلی و همکاری، می‌توانیم محیط زیستی پاک‌تر، شهری سالم‌تر و کشوری پایدارتر بسازیم.»

پایان پیام/

 

 

برچسب‌ها: 
مدیریت پسماند - کانون پرورش فکری لرستان - فرمانداری خرم آباد - مریم پورسرتیپ - محیط زیست

مقاله

یادداشت

گزارش

گفتگو


 

پربیننده‌ترین خبرها

شهروند خبرنگار