مختومه شدن هشت هزار پرونده در دادگاه صلح دورود

کد خبر: 
۷۸۳۸
رئیس کل دادگستری لرستان اعلام کرد؛

مختومه شدن هشت هزار پرونده در دادگاه صلح دورود

مختومه شدن هشت هزار پرونده در دادگاه صلح دورود

دورود ـ زرک | رئیس کل دادگستری لرستان اعلام کرد: «از زمان تأسیس دادگاه صلح در شهرستان دورود تاکنون، بیش از ۷۶ درصد پرونده‌های ورودی این شعبه مختومه شده است.»

حجت‌الاسلام سعید شهواری در جریان بازرسی از حوزه قضایی دورود اظهار داشت: «از ابتدای فعالیت دادگاه صلح این شهرستان، ۱۱ هزار و ۴۵۷ فقره پرونده ثبت شده که از این میان هشت هزار و ۷۳۲ پرونده، معادل ۷۶ درصد کل ورودی‌ها، مختومه شده است.»

وی با تقدیر از تلاش‌های قضات و کارکنان دستگاه قضایی دورود افزود: «امنیت و عدالت جامعه نتیجه کار و تلاش همکاران ماست و مردم با امید به عدالت‌ورزی قضات، پیگیر حقوق خود هستند.»

رئیس کل دادگستری لرستان با تأکید بر اینکه شهروندان تنها پناهگاه قانونی خود را دستگاه قضایی می‌دانند، گفت: «وظیفه ما ارائه بهترین خدمات قضایی در کوتاه‌ترین زمان ممکن و با بالاترین کیفیت است تا اعتماد عمومی تقویت شود.»

شهواری همچنین پیشگیری از وقوع جرم، ترویج صلح و سازش و بهره‌گیری از ظرفیت‌های جایگزین دادرسی را از اولویت‌های مهم دانست و تصریح کرد: «صیانت از حقوق عمومی و بیت‌المال از دیگر مأموریت‌های جدی دادگستری است و هرگونه تخلف احتمالی در این زمینه باید فوری و ویژه رسیدگی شود.»

انتهای پیام/

 

برچسب‌ها: 
دادگاه صلح دورود - مختومه شدن پرونده‌ها - دادگستری لرستان - حجت‌الاسلام سعید شهواری - حقوق بیت‌المال - قوه قضاییه - آمار پرونده‌های قضایی - امنیت و عدالت - صلح و سازش - کاهش پرونده‌های قضایی

مقاله

یادداشت

گزارش

گفتگو


 

پربیننده‌ترین خبرها

شهروند خبرنگار