بهره برداری از ۱۴ طرح بهداشتی درمانی در لرستان

کد خبر: 
۶۰۱۳
در دهه فجر صورت می گیرد؛

بهره برداری از ۱۴ طرح بهداشتی درمانی در لرستان

بهره برداری از ۱۴ طرح بهداشتی درمانی در لرستان

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: همزمان با گرامیداشت ایام دهه مبارک فجر ۱۴ طرح بهداشتی درمانی در این استان بهره برداری می‌شود.

به گزارش پایگاه‌ خبری‌ زرک، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به افتتاح ۱۴ طرح بهداشتی درمانی دهه فجر در لرستان گفت: این طرح‌های بهداشتی درمانی با مساحت هشت هزار مترمربع و اعتباری بالغ بر ۴۰۰ میلیارد ریال تکمیل و آماده بهره برداری می‌شوند.

علی فرهادی گفت: از مجموع این طرح‌ها ۱۲ طرح در حوزه بهداشتی در شهر‌های مختلف استان و ۲ طرح «ال دی آر» در شهرستان‌های کوهدشت و پلدختر آماده افتتاح شده است.

معاون دانشگاه علوم پزشکی لرستان افزود: طرح‌های بهداشتی و درمانی شامل مرکز سلامت، پایگاه اورژانس، خانه بهداشت، سی سی یو، ام آر آی هستند.

فرهادی ادامه داد: عملکرد دولت سیزدهم در حوزه بهداشت و درمان لرستان با وجود تنگنا‌های مالی و تحریم ها، بسیار موفق بوده به نحوی که از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون ۶۰ طرح درمانی بهداشتی در استان بهره برداری شده است.

پایان پیام/

 

برچسب‌ها: 
طرح بهداشتی درمانی - علی فرهادی - دهه فجر - دانشگاه علوم پزشکی لرستان

مقاله

یادداشت

گزارش

گفتگو


 

پربیننده‌ترین خبرها

شهروند خبرنگار