سد مروک

اجرای طرح پرورش ماهی در قفس در دو سد لرستان
مدیرکل شیلات لرستان خبر داد؛

۴۰ قفس فعال پرورش ماهی در سد مروک و هاله 

داریوش حسن نژاد مدیرعامل شرکت آب منطقه ای لرستان
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان:

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان، گفت: در کنار سد «مروک» دورود دهکده گردشگری احداث می‌شود.

به گزارش خبرنگار زرک، داریوش حسن نژاد امروز دوشنبه در جلسه بررسی ظرفیت گردشگری سد «مروک» با حضور نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: به کار گیری ظرفیت‌های منابع آب و تأسیسات آبی برای توسعه فعالیت‌های گردشگری، به اعتقاد کارشناسان، تفکر اندیشمندانه و زیرساخت‌های ایجاد شده در کنار سدهای کشور، اقتصاد گردشگری در این حوزه را به سمتی راهنمایی خواهد کرد که با کمترین هزینه بیشترین بهره وری را ایجاد کند.

آغاز عملیات تکمیل سر ریز سد «مروک» با اعتبار ۱۰ میلیاردی
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان:

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان گفت: عملیات تکمیل سر ریز سد «مروک» با اعتباری بالغ بر ۱۰ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان شروع شده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی زرک، داریوش حسن‌نژاد در دومین جلسه شورای حفاظت آب شهرستان دورود، اظهار داشت: عملیات تکمیل سر ریز سد «مروک» با اعتباری بالغ بر ۱۰ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان شروع شده و عملیات تکمیل سر ریز تا قبل از شروع بارندگی‌های سال جاری به اتمام خواهد رسید.

مقاله

یادداشت

گزارش

گفتگو


 

پربیننده‌ترین خبرها

شهروند خبرنگار