حجت الاسلام اصغر دانشي

مقدمات اقامه نماز جمعه در لرستان فراهم شد

رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه لرستان از آمادگی برای برگزاری نماز جمعه خبر داد و گفت: با هماهنگی ستاد کرونا، چهارشنبه هر هفته مشخص می‌شود در کدام شهرها نماز جمعه اقامه می‌شود.

به گزارش خبرنگار زرک، حجت الاسلام اصغر دانشی امروز سه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه خوشبختانه عامه مردم رعایت پروتکل‌های بهداشتی را دارند، اظهار داشت: آرام آرام بازگشایی نمازهای جمعه را در استان در دستور کار داریم.

رییس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه لرستان به زرک خبر داد؛

رییس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه لرستان از برگزاری نمازجمعه این هفته در تنها شهر وضعيت سفيد استان خبر داد.

حجت‌الاسلام اصغر دانشی شامگاه پنجشنبه در گفتگو با خبرنگار زرك با بیان اینکه اجتماعات مذهبی در شهرهایی که وضعیت‌شان سفید اعلام شده است، برگزار می‌شود، اظهار داشت: در این راستا نمازجمعه ۱۹ اردیبهشت در سراب دوره چگنی که وضعیت سفید اعلام شده است، برگزار خواهد شد.

مقاله

یادداشت

گزارش

گفتگو


 

پربیننده‌ترین خبرها

شهروند خبرنگار