توزیع ۴۰ هزار لیتر آب بین عشایر بروجرد
رئیس امور عشایر بروجرد خبر داد؛
توزیع ۴۰ هزار لیتر آب بین عشایر بروجرد
رئیس امور عشایر بروجرد از توزیع ۴۰ هزار لیتر آب بین خانوارهای عشایری شهرستان خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری زرک، «نورالله مصطفینژاد» امروز ۱۸ آذرماه در جمع خبرنگاران، با اشاره به بازدید میدانی از مناطق قشلاقی در استان ایلام و جنوب لرستان، اظهار کرد: در این بازدید، مسائلی همچون تامین سوخت و آرد عشایر و تامین آب شرب و توزیع تانکر ۲۰۰۰لیتری چرخدار بین عشایری که در این مناطق فاقد آب شرب بهداشتی هستند بررسی شد.
وی تصریح کرد: یکی از نیازها و خواسته های عشایر تامین آب مورد نیاز است که در این راستا ۲۰ تانکر ۲ هزار لیتری آب بین خانوارهای عشایری بروجرد در این مناطق توزیع شد.
رئیس امور عشایر بروجرد با بیان اینکه هر تانکر ظرفیت تامین آب برای سه خانوار را دارد، افزود: عشایر بروجرد هم اکنون در مناطق قشلاقی ایلام و در منطقه پشت کوه شامل چشمه شیرین، دره جکه، سیاه گل کلات مورموری، چم گرداب، تخت نرم ماژین، چول و جاحیدر، هلوش، بن باباجان و کبیرکوه پلدختر سکونت دارند.
مصطفینژاد با اشاره به اینکه این اقدام در هماهنگی که با امور عشایر شهرستان پلدختر صورت گرفته است، اضافه کرد: برای تامین آرد مورد نیاز آنها نیز پیگیریهای لازم صورت گرفته است.
وی ادامه داد: آرد مورد نیاز خانوارهای عشایری به صورت سهمیه هر خانوار ۱۲ کیلوگرم تامین شود.
رئیس امور عشایر بروجرد اظهار کرد: هماکنون ۷۰۰ خانوار عشایر این شهرستان با داشتن ۱۱۰ هزار رأس دام سبک و سنگین سالانه یک هزار و ۵۰۰ تن فرآورده گوشتی تولید میکنند.
مصطفینژاد تصریح کرد: سال گذشته ۱۶ خانوار عشایری با تأمین تانکرهای ۲ هزار لیتری چرخدار با اعتباری معادل ۷۸۰ میلیون ریال از آب آشامیدنی برخوردار شدند.
وی خاطرنشان کرد: همچنین سال گذشته ۱۴ کیلومتر محور عشایری با ۲ میلیارد تومان اعتبار مرمت و بهسازی شد.
رئیس امور عشایر بروجرد اضافه کرد: عشایر ذخایر انقلاب هستند و باید قدر این قشر زحمتکش را دانست و در راستای حل مشکلات آنان اهتمام ورزید.
مصطفینژاد بیان کرد: ظرفیتهای خوبی در عرصه منابع طبیعی در مناطق عشایر وجود دارد که باید در حفظ و بهرهگیری مناسب از آن بیش از گذشته کوشا باشیم.
وی با بیان اینکه باید منابع معیشتی شناسایی و تقویت شود، افزود: با توجه به چهارفصل بودن شهرستان باید از تمامی ظرفیتهای گردشگری بهخصوص گردشگری عشایری و روستایی بهدرستی استفاده کنیم.
پایان پیام/
مقاله
یادداشت
گزارش
گفتگو