هلال احمر به داد ۴۳ نفر رسید

کد خبر: 
۷۷۴۸
لرستان، هفته‌ای پر حادثه: 

هلال احمر به داد ۴۳ نفر رسید

خرم‌آباد ـ زرک ـ معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر لرستان از امدادرسانی به ۴۳ مصدوم در ۱۷ حادثه مختلف طی یک هفته گذشته خبر داد. این حوادث که از ۱۴ تا ۲۱ تیرماه به وقوع پیوسته، شامل ۱۳ حادثه جاده‌ای، سه مورد در کوهستان و یک مراجعه حضوری به پایگاه‌های امدادی استان بوده است.

احمد فرشید، با اعلام این خبر افزود: «تیم‌های عملیاتی هلال‌احمر استان در این بازه زمانی به ۱۷ حادثه رسیدگی کرده‌اند که منجر به مصدومیت ۴۳ نفر شده است.»

وی همچنین توضیح داد: «از این تعداد مصدوم، ۱۸ نفر توسط نیروهای عملیاتی هلال‌احمر به مراکز درمانی منتقل شده‌اند.»

فرشید با تاکید بر آمادگی کامل نیروهای امدادی، اظهار داشت: «تیم‌های امداد و نجات استان به صورت شبانه‌روزی در آماده‌باش کامل قرار دارند و با بهره‌گیری از تجهیزات تخصصی و نیروهای آموزش‌دیده، در کوتاه‌ترین زمان ممکن در محل حادثه حاضر می‌شوند تا یاری‌رسان هموطنان باشند.»

خبر: زهرا حسن‌نژاد

پایان پیام/

 

 

برچسب‌ها: 
هلال احمر لرستان

مقاله

یادداشت

گزارش

گفتگو


 

پربیننده‌ترین خبرها

شهروند خبرنگار