از خودکفایی تا کارآفرینی؛ داستان ۳۸۰۰ خانوار لرستانی

زرک گزارش می‌دهد؛
از خودکفایی تا کارآفرینی؛ داستان ۳۸۰۰ خانوار لرستانی

از خودکفایی تا کارآفرینی؛ داستان ۳۸۰۰ خانوار لرستانی

پایگاه خبری زرک ـ لرستان امروز شاهد جشن باشکوهی بود؛ جشنی به مناسبت خودکفایی ۳۸۰۰ خانوار تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره). این رویداد که با حضور قائم‌مقام کمیته امداد کشور و مدیرعامل بنیاد حیات برگزار شد، نشان از ثمربخشی تلاش‌های صورت گرفته در راستای توانمندسازی و ایجاد اشتغال پایدار برای مددجویان دارد. این ۳۸۰۰ خانوار، با تکیه بر توانمندی‌های خود، اکنون نه تنها از چرخه حمایتی کمیته امداد خارج شده‌اند، بلکه برخی از آنها برای دیگران نیز فرصت شغلی ایجاد کرده‌اند.

خودکفایی با اشتغال و توانمندسازی

«جلال شیخ‌پور»، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) لرستان در این مراسم با اشاره به خودکفایی این خانوارها اظهار کرد: ۳۸۰۰ خانوار تحت پوشش کمیته امداد لرستان امروز دیگر نیازی به کمک‌های مالی ما ندارند و حتی برخی از این خانواده‌ها برای دیگران شغل ایجاد کرده‌اند.

وی از توزیع ۱۱ هزار جهیزیه طی دو سال گذشته میان مددجویان خبر داد و گفت: سرانه پرداختی به ایتام استان از ۳۷۰ هزار تومان به یک میلیون و ۳۷۰ هزار تومان افزایش پیدا کرده است.

به گفته «شیخ پور» در سه سال گذشته، ساخت ۵۵۰۰ واحد مسکن برای مددجویان آغاز و تاکنون ۳۸۰۰ واحد به آنان تحویل داده شده است.

صندوق تضمین اشتغال در کمیته امداد

«جعفر صباغیان»، قائم‌مقام کمیته امداد کشور نیز در این مراسم با تأکید بر اهمیت توانمندسازی مددجویان گفت: این جشن نمادی از تلاش و پشتکار ۳۸۰۰ نفر است که با همت خود به خودکفایی رسیده‌اند، کمیته امداد با ارائه خدمات متنوع در حوزه‌های مسکن، آموزش، بهداشت و اشتغال به دنبال ایجاد درآمد پایدار و حفظ کرامت انسانی مددجویان است.

وی از ایجاد صندوق تضمین اشتغال در کمیته امداد خبر داد و افزود: این صندوق با هدف تسهیل دریافت تسهیلات بانکی برای مددجویان طراحی شده است تا افرادی که نیاز به ضامن دارند، بدون مشکل بتوانند وام دریافت کنند.

کار مولد؛ راه مقابله با فقر

حجت‌الاسلام والمسلمین «سیداحمد شاهرخی»، نماینده ولی‌فقیه در لرستان نیز در این مراسم با بیان اینکه کمیته امداد امام خمینی (ره) نهادی مقدس برای رفع محرومیت است، گفت: در آموزه‌های دینی، کار و تلاش برای تأمین نیازهای خود، خانواده و جامعه نوعی عبادت محسوب می‌شود، تولید و اشتغال مولد نه تنها موجب رونق اقتصادی می‌شود، بلکه جامعه را از آسیب‌های ناشی از فقر دور می‌کند.

وی افزود: دین اسلام مالکیت را در سایه تلاش مشروع و ارزش‌آفرینی تعریف کرده است، کاری که مولد نباشد، هرچند به ظاهر کار باشد، از نظر اسلام مورد تأیید نیست.

تسهیلات اشتغال‌زایی برای مددجویان

«سیروس ابراهیمی»، معاون اقتصادی استانداری لرستان نیز با اشاره به نقش کمیته امداد در ایجاد مشاغل خرد و کوچک گفت: ۴,۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه برای ایجاد اشتغال در اختیار استان قرار گرفته که حدود ۱,۵۰۰ میلیارد تومان از این مبلغ به کمیته امداد اختصاص پیدا کرده است.

وی تأکید کرد: مهارت‌آموزی باید در اولویت باشد، زیرا شغل بدون مهارت، نه تنها مفید نیست، بلکه می‌تواند آسیب‌زا باشد.

انتهای پیام/

 

مقاله

یادداشت

گزارش

گفتگو


 

پربیننده‌ترین خبرها

فيلم | بازسازي صحنه قتل ميدان شهدا بروجرد
امروز صبح انجام شد؛
فرمانده نیروی انتظامی الیگودرز خبر داد:
در همایش بزرگداشت روز پرستار؛
فرزند عضو شورای شهر مرکز لرستان بر اثر کرونا درگذشت
.
رییس اداره مسافر راهداری و حمل و نقل جاده‌ای لرستان خبر داد:

چشم سوم