وجود نیروهای توانمند در بدنه فنی و حرفهای لرستان
سرپرست جدید آموزش فنی و حرفهای استان مطرح کرد:
وجود نیروهای توانمند در بدنه فنی و حرفهای لرستان
سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفهای لرستان بر ضرورت توانمندسازی نیروی انسانی برای رشد و اعتلای کشور تاکید کرد و گفت: با توجه به وجود نیروهای توانمند در بدنه فنی و حرفهای لرستان، امیدواریم با استفاده از تجارب موجود بتوانیم در راستای رشد و توسعه علمی و تخصصی این سازمان، موفق عمل کنیم.
به گزارش پایگاه خبری زرک،علی پاشایی، سرپرست آموزش فنی و حرفهای لرستان_ روز پنجشنبه هفدهم اسفند_ اظهار کرد: برنامههای خود را در راستای سیاستهای کلان سازمان و متناسب با ظرفیت و پتانسیل استانی پیش خواهم برد و با کمک تمامی همکاران تلاش میکنیم با آغاز فصل جدیدی از خدمت برگ زرینی بر افتخارات این دستگاه در لرستان بیافزاییم.
علی پاشایی با بیان اینکه برنامههای خود را در سه بخش کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت تدوین نمودهام، افزود: یقینا امانت سنگینی به بنده محول شده و باید به گونهای عمل کنیم که بتوانیم در بحث آموزشهای مهارتی تحقق آفرین باشیم و اقدامات ماندگاری در شان مردم استان انجام بدهیم.
۹۰ درصد کارگاههای فنی و حرفهای لرستان فعال هستند
مدیرکل پیشین فنی و حرفهای لرستان نیز در ادامه ضمن قدردانی از حمایتهای دکتر میمنتآبادی و همکاری و هماهنگی هیات مدیره سازمان آموزش و فنی و حرفهای استان در راستای توسعه و ارتقا آموزشهای مهارتی قدردانی نمود و گفت: قبل از دولت سیزدهم لرستان یکی از ضعیفترین استانهای کشور در زمینه آموزشهای مهارتی بود، اما امروز براساس آمار و ارقام در بین استانهای اول کشور هستیم و این پتانسیل وجود دارد که در سطوح بالاتر با سایر استانهای مطرح رقابت کنیم.
حشمتالله معتمدی اظهار کرد: در حوزه درآمدی دو سال پیاپی جز استانهای اول کشور هستیم و سال گذشته به واسطه تفاهم نامهای که با امور بانوان استانداری داشتهایم زمینه اشتغالزایی ۷۰۰ زن سرپرست خانوار را فراهم کردهایم به طوری که در حال حاضر بیش از ۵۰۰ زن خانهدار راو سرپرست خانواده مشغول به کار شدهاند.
معتمدی از رشد صد در صدی آموزش در این اداره کل خبر داد و گفت: در سه ماههی نخست سال ۱۴۰۱ توانستیم مقام اول آموزش و سنجش و رتبه سوم در حوزه پژوهش را کسب کنیم.
وی از ایجاد چهار دپارتمان برق هوشمند و کشاورزی و ایجاد چندین حرفه جدید در این اداره کل خبر داد و افزود: در حوزه تعمیرات و زیرساختهای عمرانی نیز توانستیم اکثر کارگاهها تجهیز و تعمیر و وارد چرخه آموزش نماییم.
مدیرکل سابق آموزش فنی و حرفهای لرستان در ادامه به افزایش آموزشگاههای فعال از ۲۰۰ آموزشگاه به ۶۰۰ آموزشگاه اشاره کرد و گفت: ساماندهی ناوگان خودرویی و خرید خودرو، تجهیز ۹۰ درصد کارگاهها به دوربین و دزدگیر، ایجاد کارگاهها در حوزه واگذاری اماکن بلااستفاده به بخش خصوصی، احداث کارگاه ساخت پهپاد و اشتغال بیش از ۳۰۰ نفر، فعال نمودن ۹۰ درصد کارگاههای استان را از جمله اقدامات مثبت در فنی و حرفهای لرستان بوده است.
وی خاطرنشان نمود: از دیماه ۱۴۰۰ تاکنون که به عنوان مدیرکل آموزش فنی و حرفهای لرستان فعالیت داشتهام و در سال گذشته نیز به عنوان مدیرکل نمونه در سطح کشور انتخاب و معرفی شدهام.
پایان پیام/
مقاله
یادداشت
گزارش
گفتگو