حمایت از پایاننامههای دانشگاهیان در حوزه جوانی جمعیت
استاندار لرستان بیان کرد:
حمایت از پایاننامههای دانشگاهیان در حوزه جوانی جمعیت
فرهاد زیویار بر ضرورت استفاده از ظرفیت دانشگاهها، نخبگان و مؤسسههای علمی استان در زمینه پژوهشهای مرتبط با جمعیت و آسیبشناسی مشکلات تأکید کرد و افزود: طرحهای پژوهشی و پایاننامههای دانشگاهیان در حوزه جوانی جمعیت از سوی دانشگاهها حمایت شوند.
به گزارش پایگاه خبری زرک، استاندار لرستان روز سهشنبه در جلسه قرارگاه جمعیت استان ضمن تبریک اعیاد شعبانیه با بیان اینکه فرزندآوری یکی از مهمترین عوامل و شاخصههای پایداری نظام خانواده است، افزود: مقوله جوانسازی جمعیت به یکی از ضرورتهای کنونی جوامع مختلف تبدیل شده است.
استاندار لرستان با اشاره به اینکه بهرهمندی از نهاد خانواده سالم، سرزنده و با نشاط موجب پیشرفت کشور خواهد شد، افزود: اولویت امروز، فرهنگسازی با روشهای درست برای ترغیب خانوادهها به فرزندآوری است.
زیویار با تاکید بر ایجاد گفتمان و جریانسازی در برنامههای حوزه جوانی جمعیت و حمایت از خانواده گفت: آسیبشناسی جدی در زمینه جمعیت در استان لرستان باید صورت بگیرد.
وی با اشاره به گزارشهای ارائه شده در این نشست افزود: وضعیت نامناسبی در حوزه طرح جوانی جمعیت در لرستان وجود ندارد؛ اما باید ضمن آسیبشناسی، اصلاح و بازبینی طرحهای جوانی جمعیت، این برنامهها با قوت بیشتری در استان ادامه یابد.
استاندار لرستان بر لزوم اجرای جدی تکالیف دستگاهها و تقویت نقش نظارتی قرارگاه استانی جمعیت تأکید و بیان کرد: درزمینه اجرای قانون جوانی جمعیت اطلاعرسانی و آگاهی بخشی در این حوزه ضرورت دارد و دستگاههای ذیربط و بانکها باید در این خصوص به اطلاعرسانی اقدامات انجام شده بپردازند.
رئیس قرارگاه جمعیت لرستان بر ضرورت استفاده از ظرفیت دانشگاهها، نخبگان و مؤسسههای علمی استان در زمینه پژوهشهای مرتبط با جمعیت و آسیبشناسی مشکلات تأکید کرد و افزود: طرحهای پژوهشی و پایاننامههای دانشگاهیان در حوزه جوانی جمعیت از سوی دانشگاهها حمایت شوند.
استاندار لرستان بر لزوم ترغیب جوانان به ازدواج با اقدامات فرهنگی و اقناعی تاکید کرد و یادآور شد: بخشی از نبود رغبت در میان جوانان برای ازدواج مربوط به ترویج سبک زندگی غربی است که باید این نگاه اصلاح شود.
وی گسترش سبک زندگی مدرن در بخشی از اقشار و جامعه ایرانی را عامل فرهنگی بسیار موثری در کاهش رشد جمعیت دانست و افزود: آموزش همگانی و تغییر سبک آموزش به وسیله شیوههای نوین آموزشی از نکاتی است که باید در این حوزه مورد توجه قرار بگیرد و شیوههای مبتکرانه، هنرمندانه و باورپذیر در سطح جامعه به صورت مکرر و پیوسته تبلیغ و ترویج شود و عموم مردم از مخاطراتی که به واسطه پیری جمعیت کشور را تهدید میکند، آگاه شوند.
پایان پیام/
مقاله
یادداشت
گزارش
گفتگو