فعالیت بیش از ۲۰۰ نفر در طرح هجرت لرستان
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان خبر داد؛
فعالیت بیش از ۲۰۰ نفر در طرح هجرت لرستان
خرمآباد- مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان از فعالیت بیش از ۲۰۰ نفر در طرح هجرت استان خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری زرک، حجت الاسلام مهدی قدرتی امروز سهشنبه در نشست با خبرنگاران با اشاره به شرکت بیش از ۱۶ هزار نفر در جشنواره «چله انقلاب» در لرستان، اظهار داشت: ۲۲۱ مسجد، ۱۷۶ پایگاه مقاومت و … درگیر برگزاری این جشنواره در استان بودند.
وی با اشاره به برگزاری این جشنواره در سطح ۳۱۹ محله استان، گفت: در ماه رمضان نیز جزو خوانی منطقه «چهار باغ»، محفل قرآنی در محل قلعه «فلکالافلاک» و… را داشتیم که مورد استقبال فراوان مردم در ایام ماه مبارک رمضان قرار گرفت.
مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان با بیان اینکه شش هزار و ۶۳۸ کنش و برنامه قرآنی را در این ایام داشتیم، گفت: همچنین برگزاری مراسم «مهمانی بزرگ» در روز عید غدیر در خرم آباد را خواهیم داشت.
حجت الاسلام قدرتی با اشاره اینکه در قالب این مراسم و مهمانی بزرگ در بلوار شورای شهر خرمآباد حدود ۱۵۰ موکب فرهنگی، آموزشی، تفریحی، خدماتی، اطعام، جهاد تبیین و … برپا خواهد شد، گفت: اعتبار این مراسم توسط مردم، موکب دارها، مؤسسات، هیئتهای مذهبی و… تأمین خواهد شد.
وی در ادامه با اشاره به برگزاری مشابه این برنامه و مهمانی روز عید غدیر در سایر محلات، خیابانها و … استان، گفت: در ایام محرم، صفر و همچنین اوقات فراغت تابستان نیز برنامههای مناسبتی را خواهیم داشت.
مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان، مردمی بودن را شاخصه مهم برنامههای تبلیغات اسلامی برشمرد و افزود: ساماندهی، پشتیبانی و حمایت از نهادهای فرهنگی و دینی مختلف بر عهده ما است.
حجت الاسلام قدرتی با تاکید بر اینکه همه طرحهای حجاب و عفاف در استان را به طور حتم مورد حمایت قرار خواهیم داد، ادامه داد: ساختمان «چمن سلطان» شهرستان الیگودرز که بلااستفاده مانده را پیگیر هستیم که تغییر کاربری پیدا کند.
وی با اشاره به فعالیت گروههای تبلیغی در مدارس استان، گفت: بر اساس اعلام حوزه علمیه، بالغ بر ۸۰۰ نفر طلبه در این رابطه فعال هستند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان گفت: بیش از ۸۰۰ نفر در قالب طرح امین در مدارس و بیش از ۲۰۰ نفر در قالب طرح هجرت در استان مشغول به فعالیت هستند همچنین در حال حاضر ۱۰ نفر روحانی مستقر در مناطق محروم این استان حضور دارند.
قدرتی با اشاره به وجود ۲۴۰ خانه عالِم در لرستان، افزود: خانه عالم مکانهایی در هر روستا برای استقرار مروجان مذهبی (روحانیون) و مبلغان دینی میباشدکه علاوه بر داشتن امکانات اقامتی برای مبلغان، دارای دفتر کار و محل ملاقات عمومی هستند.
وی با اشاره به اینکه لرستان دارای ظرفیتهای دینی بسیاری است که باید با بودجه ویژه دیده شود، تاکید کرد: امروز دشمنان در فضای رسانهای و فرهنگی با اعتبارات ویژه در تلاش هستند لذا این آمادگی در استان دارد بودجه فرهنگی و دینی را واقعی و در راستای اهداف مورد نظر هزینه کند.
پایان پیام/
مقاله
یادداشت
گزارش
گفتگو