پیشرفت طرح جهش تولید در دیمزارهای لرستان
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خبر داد:
پیشرفت طرح جهش تولید در دیمزارهای لرستان
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به اینکه طرح جهش تولید در دیمزارهای استان ۷۴ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، گفت: مبارزه با علفهای هرز باریکبرگ و پهن برگ گندم و جو در سطح ۶ هزار و ۹۰ هکتار از اراضی انجام شده است.
به گزارش پایگاه خبری زرک، رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان امروز ظهر ۲۹ بهمن ماه در جلسه طرح جهش تولید در دیمزارها که به صورت وبیناری با حضور مسئولان وزارت جهاد کشاورزی و روسای سازمانهای سراسر کشور انجام شد، اظهار کرد: پیشرفت فیزیکی طرح جهش تولید در استان ۷۴ و نیم درصد بوده مابقی تعهد هم برای کشت بهاره است.
به گفته وی مبارزه با علفهای هرز باریکبرگ و پهن برگ گندم و جو در سطح ۶ هزار و ۹۰ هکتار از اراضی انجام شده است، همچنین ۲ هزار و ۵۰۵ هکتار کودپاشی سرک انجام شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: تغذیه به صورت محلول پاشی هم در سطح ۷۵ هکتار از اراضی طرح جهش تولید در دیمزارها انجام شده است.
شاهرخی با اشاره به جذب ادوات در طرح جهش تولید در دیمزارها هم بیان کرد: در مرحله اول از ۹۳ دستگاه ۹۱ دستگاه با اعتباری بالغ بر ۱۳ میلیارد و ۹۵۰ میلیون تومان جذب شد، برای ۲ دستگاه دیگر هم تشکیل پرونده انجام شده است که منتظر واریز وجه هستیم.
وی گفت: برای مرحله دوم هم ۶۳ دستگاه با اعتبار ۹میلیاردو ۲۰۰ میلیون تومان تعیین شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان بیان کرد: امسال در طرح جهش تولید همچنین ۵۶ هزار لیتر بذر مال توزیع شده یعنی ۶۲ درصد از بذرمالی که سهمیه استان است.
شاهرخی با بیان اینکه در ۱۱ شهرستان کلاس آموزشی در خصوص شرایط کشت با توجه به تغییر اقلیم برگزار شده است، گفت: ۲ پایگاه نوآوری در دو منطقه سردسیر و گرمسیر مطابق دستورالعمل وزارت جهاد کشاورزی اجرا شده است، علاوه بر این مزارع تحلیلی، ترویجی و آموزشی هم در شهرستانها ایجاد شده است.
به گفته وی برای هر شهرستان یک دستگاه سم پاشی فرغونی ۱۰۰ بیاری برای کانون کوبی زنگ زدگی گندم و مبارزه با آفات عمومی خریداری شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به مشاهده ریزش سن مادر در استان گفت: با توجه به افزایش ۳ درجه دما سیکل زندگی آفات جلو آمده است، شبکههای مراقبت در پایش و رصد هستند و در صورتی که به مرز نرم مبارزه برسد مبارزه شیمیایی انجام میشود.
به گفته شاهرخی ۶۹ شبکه مراقبت با ۴۰۸ عضو کار رصد و پایش را انجام میدهند.
پايان پیام/
مقاله
یادداشت
گزارش
گفتگو