براي حل مشكل بيكاري لرستان كارگاههاي توليدي استان حمايت شود
براي حل مشكل بيكاري لرستان كارگاههاي توليدي استان حمايت شود
نماینده ولیفقیه در لرستان با اشاره به حمایت از کارگاههای تولیدی این استان گفت: دستگاههای اجرایی تولیدات کارگاهای تولیدی لرستان را خریداری کنند. باید برای حل مشکل بیکاری و اشتغال جوانان کارگاههای تولیدی استان را حمایت کنیم.
به گزارش خبرنگار زرك، حجتالاسلام والمسلمين سید احمدرضا شاهرخی عصر امروز در دیدار با جمعی از مدیران استانی ستاد مقابله با کرونا که در دفتر امام جمعه خرمآباد برگزار شد اظهار داشت: در حال حاضر با توجه به شرایطی که در کشور به واسطه شیوع کرونا ایجاد شده، برخی مدیران استانهای دیگر از این شرایط استفاده کرده و علاوه بر تجهیز اقلام بهداشتی مورد نیاز بیمارستانها، اقدام به تجهیز بیمارستانهای خود کردهاند.
وی افزود: الان فرصت خوبی است که بتوانیم از بودجهای که از طرف ريیس جمهور در نظر گرفته شده، بیمارستانهای استان را تجهیز کنیم و بودجهای جهت تکمیل بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی در حال احداث خرمآباد با همکاری نمایندگان مجلس جذب کنیم .
نماینده ولی فقیه در لرستان عنوان کرد: باید با تعامل و همکاری با یکدیگر بتوانیم در راستای حل مشکلات استان گامهای مثبتی برداریم چراکه حق و حقوق مردم گرفتنی است.
وی بیان کرد: در ابتدای شیوع ویروس کرونا در استان شاهد بینظمیها در نحو توزیع اقلام بهداشتی و همچنین افزایش قیمت برخی اقلام همچون الکل بودیم، این عامل سبب میشود که تهیه اقلام برای خانوادهایی که به واسطه کرونا کسب و کارشان تعطیل شده است بسیار سخت شود لذا در این راستا باید اقدامات موثری انجام داد .
حجتالاسلام شاهرخی با اشاره به اهمیت مدیریت جهادی گفت: مدیریت جهادی به این معنا است که منابع انسانی و مادی را به نحو مفید و کارآمد با نیت الهی برای رسیدن به هدف به کار بگیریم، این نوع مدیریت اجر بیکران دارد .
وی تصریح کرد: در لرستان براي تامین ماسک مورد نیاز مردم باید به صورت دقیق عمل و بهترین شیوه را به منظور نظام توزیع صحیح به کار گرفته شود. به گونهای باشد که داروخانهها اقلام را در اختیار مردم قرار دهند و البته مردم هم نباید برای تهیه این اقلام عجلهای داشته باشند.
نماینده ولی فقیه در لرستان خاطرنشان کرد: چنانچه از این روزهای سخت کرونا عبور کنیم به تدریج به امور طبیعی بر میگردیم برهمین اساس باید توزیع اقلام بهداشتی طی ماههای آینده نیز به صورت مستمر ادامه داشته باشد.
وی اظهار داشت: امروزه شاهد هستیم برخی کارگاههای استان جهت مقابله با کرونا به صورت خودجوش پای کار آمده و یک خط تولید خود را در اختیار قرارگاههای مردمی و جهادی به صورت رایگان قرار دادهاند که در همین راستا میطلبد دستگاههای اجرایی استان تولیدات این کارگاههای استان را خریداری کنند. این درحالی است که در گذشته مصوب شده ولی عدهای از کارپردازهای ادارات متاسفانه این موضوع را جدی نگرفتهاند.
حجت الاسلام شاهرخی افزود: باید برای حل مشکل بیکاری و اشتغال جوانان کارگاههای تولیدی استان را حمایت کنیم.
مقاله
یادداشت
گزارش
گفتگو