انتقاد از تعطیلی کارخانه‌های لرستان

کد خبر: 
۴۲۵۲
خطیب جمعه خرم‌آباد مطرح کرد؛

انتقاد از تعطیلی کارخانه‌های لرستان

حجت الاسلام سید احمدرضا شاهرخی نماینده ولی فقیه در لرستان

نماینده ولی‌فقیه در لرستان از وضعیت تعطیلی کارخانه‌های این استان انتقاد کرد و با خطاب قرار دادن وزرای پیشنهادی کابینه سیزدهم، از آنها خواست برای لرستان برنامه بدهند.

به گزارش پایگاه خبری زرک؛ حجت الاسلام سید احمدرضا شاهرخی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه خرم‌آباد با سفارش همگان به تقوای الهی اظهار داشت: تقوا، درس و آموزه جاودانه اسلام و پیشوایان معصوم است.

وی بیان داشت: تقوا به معنای مراقبت دائم از خود، چشم، زبان، گوش، دست و دل است، تقوای به معنای دل را جایگاه فضائل اخلاقی، اسلامی و انسانی قرار دادن است، دل را مالامال از ذکر خدا، یاد خدا، محبت خدا و اطاعت از فرامین قرار دادن است، تقوا یعنی محبت به پیشوایان معصوم و دل سپردن به اولیای الهی.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان در ادامه سخنان خود با تاکید بر ضرورت رعایت اصول بهداشتی و مقررات ستاد ملی کرونا گفت: همه ما باید عامل این مقررات و دستورات باشیم، از نمازگزاران که این مقررات را رعایت می‌کنند تقدیر و تشکر می‌کنم، در ایام عزاداری امام حسین (ع) باید به گونه‌ای عمل کنیم که هم از برکت، رحمت و مغفرت این ایام بهره مند شویم و هم در عین حال حفظ جان مردم و عزاداران حسینی مورد توجه قرار بگیرد.

حجت الاسلام شاهرخی گفت: بر اساس تحقیقات صورت گرفته از سوی ستاد کرونا، متدینین جز پایبندترین اقشار در رعایت مقررات ستاد ملی کرونا هستند.

جوهره اصلی قیام امام حسین (ع) امر به معروف و نهی از منکر است

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به آموزه‌های محرم، فداکاری، ایثار و حماسه حسینی (ع) گفت: جوهره اصلی قیام امام حسین (ع) امر به معروف و نهی از منکر است، اینکه امت اسلامی بهترین امت در قرآن معرفی شده به خاطر این است که دارای امر به معروف و نهی از منکر هستند، امر به معروف و نهی از منکر سبب تحقق و تشکیل جامعه اسلامی سالم و حاکمیت مردان صالح خدا می‌شود، امر به معروف و نهی از منکر سبب از بین رفتن شکاف‌های اجتماعی و اقتصادی می‌شود و عدالت را در جامعه مستقر می‌کند.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان افزود: آنچه در پیام، گفتار، اعمال و رفتار امام حسین (ع) موج می‌زند امر به معروف و نهی از منکر است، ما در گام دوم انقلاب اسلامی و در رابطه با مردم با سازمان‌ها و خدمتگزاران، در رابطه خدمتگزاران با مردم و مردم با یکدیگر باید عدل و انصاف سرلوحه کار همگان باشد، باید تصمیمات، رفتار و گفتارها بر اساس اخلاق اسلامی، کرامت و شرافت انسانی باشد.

نسبت مسئولان با همه مردم مساوی است

حجت الاسلام شاهرخی گفت: رابطه مردم با مدیران، رابطه مدیران با مردم باید به دور از تبعیض، توصیه، سفارش، نگاه قومی، خویشی، جناحی، باندی و منافع شخصی و گروهی باشد، این جوهره حرکت امام حسین (ع) است که این پیام امروز باید آویزه گوش ما باشد، باید رفتار و گفتار ما بر این اساس باشد، این چندین بار است که اعلام می‌کنیم هر مسلمان و مؤمنی در راستای امر به معروف و نهی از منکر باید با استقامت بایستد، در نظام اسلامی ما از ولی فقیه تا رئیس جمهور، وزرا، نمایندگان مجلس، مقامات عالی قضائی، استانداران، فرمانداران و… همه نقطه وسط دایره هستند، نسبت آنها با همه مردم مساوی است و هیچ کسی نمی‌تواند از امتیازی برخوردار باشد، این همان چیزی است که امامین انقلاب اسلامی بر آن تاکید کرده‌اند، قانون اساسی و اسناد بالا دستی بر آن تاکید کرده است.

وی ادامه داد: در جذب نیرو، گرفتن و دادن تسهیلات، رسیدگی به دعاوی، تار و پود فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی، تحت پوشش قرار گرفتن افراد در سازمان‌های حمایتی، مسئله تولید و اشتغال، اصل بر رعایت عدل و انصاف و چشم پوشی از مزیت‌ها و امتیازات باطل و فساد آور است، این اصلی ثابت بوده و باید در همه مراودات فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی مورد توجه قرار بگیرد، این نگاه در گام دوم انقلاب اسلامی، تشکیل دولت سیزدهم و دوره ششم شوراهای اسلامی شهر و روستا، عملکرد مجلس شورای اسلامی و سند تحول قوه قضائیه با دقت و شدت بیشتری زیر ذره بین نگاه مردم، نخبگان و فرهیختگان است.

نگاه از روی تبعیض و رانت در لرستان جایی ندارد

نماینده ولی‌فقیه در لرستان، گفت: کسی یا کسانی در هر پست و منصب باید بر اساس رعایت عدل و انصاف و به دور از تبعیض به وظیفه خود عمل کنند تا هم خداوند از آنها خشنود باشد و هم مورد تأیید و تشویق مردم قرار گیرند، اما کسانی که بخواهند در گام دوم انقلاب به شیوه دیگری که در آن تبعیض و پایمال کردن حقوق دیگران باشد، گام بردارد خداوند از آنها ناخشنود است و مردم هم از چنین افرادی متنفر هستند، چنین افرادی شیفته خدمت به خویش هستند و در نزد مردم جایگاهی ندارند.

حجت الاسلام شاهرخی بیان داشت: بدیهی است این استان پس از ۴۰ سال و بعد از جنگ تحمیلی ظرفیتی برای حضور چنین افرادی در مسئولیت‌ها و مناصب ندارد، یکی از مدیران چنین گفتند که برای جذب نیروی بدون ضابطه در فشار هستیم، افرادی از صاحبان قدرت و سیاست ما را برای جذب نیروی بدون ضابطه در فشار قرار می‌دهند، من به این مسئول اعلام کردم که این افراد چه در داخل استان و یا خارج استان باشند اگر به چنین امری اصرار داشته باشند ابتدا آنها را به مقامات قضائی معرفی خواهیم کرد، اگر این روش را بخواهند دنبال کنند از طریق قانون پیگیر تخلفات آنها و وابستگانشان خواهیم شد و حقیر به عنوان منصوب ولی فقیه با مردم صحبت خواهم کرد.

وی افزود: نگاه و عملی که در آن تبعیض، امتیاز، رانت و بهره برداری بدون ضابطه باشد در این کشور و به خصوص این استان جایی ندارد و باید از بین برود.

لرستان در برنامه‌های وزرای پیشنهادی چه جایگاهی دارد؟

نماینده ولی‌فقیه در لرستان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به معرفی کابینه دولت به مجلس شورای اسلامی گفت: قطعاً مجلس هم با رعایت قوانین و ضوابط و معیار تخصص، تخصص، تعهد، دانایی و توانایی، سوابق عملکرد انقلابی و جهادی به وزرای معرفی شده رأی خواهد داد.

حجت الاسلام شاهرخی با اشاره به گفتگو با رئیس مجمع نمایندگان لرستان گفت: بر این نکته تاکید کردم که لرستان نیازمند تحول همراه با جهش است، اگر کشور نیازمند تحول است لرستان به تحول همراه با جهش نیاز دارد، وزرای معرفی شده با مجمع نمایندگان همه استان‌ها جلسه خواهند داشت، باید دقت کرد که استان حاصلخیز و پر آب لرستان در برنامه‌های معرفی شده وزرا چه جایگاهی دارد؟ مجمع نمایندگان دقت کنند که در برنامه‌هایی که وزرا ارائه می‌دهند جایگاه لرستان کجاست، برخی وزرا در تحول همراه با جهش لرستان نقش کلیدی دارند که در مذاکره با نمایندگان تاکید شد که در برنامه‌های ارائه شده وزرای پیشنهادی حتماً به جایگاه لرستان توجه شود و قرار شد که جلسه مشترکی با نمایندگان مجلس در این زمینه داشته باشیم.

وی افزود: تفکر استانی که در فصل پر آب دچار سیل و تخریب شود و همچنین در فصل تابستان و کم آبی به واسطه عدم تکمیل سدها، تخصیص آب و اعتبار لازم دچار خسارت شود، باید منتفی شود، اینکه زمین‌های دیم استان به سطح متوسط کشوری برسد یک امر منطقی، قانونی و شرعی است که نمایندگان باید به دنبال تحقق این خواسته از وزارت نیرو باشند.

کارخانه‌های تعطیل لرستان چه زمانی به تولید و اشتغال بر می‌گردند؟

نماینده ولی‌فقیه در لرستان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به کارخانه‌های تعطیل لرستان گفت: قوه قضائیه در سال ۱۴۰۰ فعالیت خود را برای راه اندازی این کارخانه‌ها مضاعف کرده، اما برخی از کارخانه‌ها مشکلات آنها در تهران و قوه قضائیه است، سوال اساسی این مردم است که چه زمانی باید این کارخانه‌ها به تولید و اشتغال برگردند؟ گرچه دستگاه قضائی در این زمینه فعالانه ورود پیدا کرده و بقیه دستگاه‌ها جلساتی داشته‌اند، اما حداقل ۲۰ ماه است که خدمتگذار شما در خدمت شما است این کارخانه‌ها در وضعیت ثابتی هستند، حمایت از تولید، پشتیبانی از تولید، مانع زدایی از تولید باید نتیجه بدهد، هیأت مدیره و مدیرعامل پارسیلون چه وقت باید به وظایف خود عمل کنند؟ تا کی مردم منتظر باشند؟ دستگاه قضائی، صنعت، معدن و تجارت و بقیه دستگاه‌های مرتبط تا چه زمانی باید صبر کنند که فولاد ازنا از این وضعیت خارج شود؟ تا چه زمانی باید صبر کرد که صدر فولاد خرم‌آباد به تولید و اشتغال برگردد؟ این کارخانه‌ها صدها هکتار از زمین‌ها و بیت المال این استان را در بر گرفته‌اند، وام ریالی و ارزی گرفته‌اند، اما بهره‌ای به این مردم نرسانده‌اند، پیشینه تولید، اشتغال و اقتصاد را در این استان مخدوش کرده‌اند.

حجت الاسلام شاهرخی افزود: با یاری خدا پیگیر این مسائل خواهیم بود، با توجه به ظرفیتی که استان دارد آینده برای لرستان و کشور روشن است.

انتهای پیام/

 

برچسب‌ها: 
نماینده ولی فقیه در لرستان - خطبه های نماز جمعه - سید احمدرضا شاهرخی

مقاله

یادداشت

گزارش

گفتگو

پربیننده‌ترین خبرها

فيلم | بازسازي صحنه قتل ميدان شهدا بروجرد
امروز صبح انجام شد؛
فرمانده نیروی انتظامی الیگودرز خبر داد:
در همایش بزرگداشت روز پرستار؛
فرزند عضو شورای شهر مرکز لرستان بر اثر کرونا درگذشت
.
رییس اداره مسافر راهداری و حمل و نقل جاده‌ای لرستان خبر داد:

چشم سوم