احیاء رشته کشاورزی در دانشگاه علمی کاربردی لرستان
مدیرکل دفتر گسترش آموزش عالی دانشگاه علمی کاربردی کشور:
احیاء رشته کشاورزی در دانشگاه علمی کاربردی لرستان
مدیرکل دفتر گسترش آموزش عالی دانشگاه علمی کاربردی کشور از احیاء رشته کشاورزی در دانشگاه علمی کاربردی استان لرستان خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری زرک؛ کیانوش بهرهی که در آیین تجلیل از مدرسان برتر دانشگاه علمی کاربردی استان لرستان سخن میگفت، اظهار داشت: برای نخستین بار طرح آمایش آموزش عالی مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی با اهداف کلی با همکاری واحدهای استانی دانشگاه آغاز شده و دردست اقدام است.
وی گفت: نظامبخشی به مراکز آموزش عالی با رویکرد سرزمینی(مکانی) در سطوح ملی و منطقهای بر اساس جهتگیریهای توسعه کشور در قالب تلفیق برنامهریزیهای از پایین به بالا و بلعکس؛ با تکیه بر قابلیتها، توانمندیها و محدودیتهای منطقهای انجام شده است.
مدیرکل دفتر گسترش آموزش عالی دانشگاه علمی کاربردی کشور افزود: شناسایی نیازهای آموزشی بر اساس نیاز واقعی فعلی و آتی، توسعه آموزشهای علمی کاربردی منطبق با اسناد بالادستی، جهتگیری اشتغال بازار کار فعلی و آتی، برنامهریزی برای توسعه کیفی، استفاده از پتانسیل و ظرفیتهای منطقهای و طی آن دستورالعملهایی برای مراکز آموزش سراسر استانها تهیه شد تا به عنوان یک نقشه راه برای توسعه رشته محلهای جدید، مراکز آموزش موجود و ایجاد مراکز آموزش جدید پس از تصویب از نتایج این طرح استفاده خواهد شد.
بهرهی با اشاره به سهم آموزش مهارتی در برنامه توسعه کشور، ۳۰ درصد دانشجو در نظر گرفته شده بود گفت: در حالی که کشور برای تولید و اشتغال به آموزش نیروهای مهارتی احتیاج دارد در خوشبینانه ترین حالت سهم این دانشگاه در برنامه ششم توسعه ۱۵ درصد است که انتظار میرود در برنامه هفتم توسعه جایگاه ویژهای برای آموزشهای مهارتی در نظر گرفته شود.
وی تصریح کرد: در کنار حذف یا تعطیلی مراکز آموزش علمی کاربردی، با رعایت شرایط تاسیس مراکز آموزش علمی کاربردی از جمله داشتن محیط کار و امکانات و تجهیزات مناسب به فکر تاسیس مراکز علمی کاربردی نیز هستیم و طی دوسال اخیر تعداد ۵۴ مرکز جدید با این رویکرد تاسیس شد.
مدیرکل دفتر گسترش آموزش عالی دانشگاه علمی کاربردی کشورخاطرنشان کرد: متاسفانه رشته کشاورزی به عنوان یک ظرفیت بالا هم در لرستان به دلیل ظرفیت و پتانسیلهای موجود استان هم در سایر نقاط کشور یکی از قویترین مراکز آموزش علمی کاربردی بودند به طوری که هیأت علمی ثابت هم داشتند، از گردونه آموزش خارج شد که برای احیای مجدد رشتههای کشاورزی به طور جدی در تلاش هستیم.
بهرهی بر لزوم توجه و توسعه به آموزشهای کوتاه مدت در کنار آموزشهای بلند مدت تاکید کرد وگفت: دورههای کوتاه مدت میتوانند بستر مناسبی برای ارتقای مراکز آموزشی باشد.
دراین مراسم از محمد گردان در گروه صنعت و یحیی آریامنش در گروه معارف اسلامی، هردونفر از مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی خرمآباد تجلیل شد.
عکس و خبر: امین جعفری
انتهای پیام/
مقاله
یادداشت
گزارش
گفتگو