پیشروی کارها با مدیریت انقلابی
نماینده ولی فقیه در لرستان مطرح کرد؛
پیشروی کارها با مدیریت انقلابی
نماینده ولی فقیه در لرستان و امام جمعه خرمآباد هرجا مدیریت انقلابی باشد کار پیش میرود، اما هرجا مدیران سست و غیرانقلابی عمل کردند، یا کار انجام نمیشود یا در صورت انجام نصیب ویژه خواران میشود.
به گزارش خبرنگار زرک؛ سید احمدرضا شاهرخی شامگاه چهارشنبه که در نشست صمیمی معاونان وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی سخن میگفت، اظهار داشت: برای نخستین بار است که ۱۵ نفر از مسئولان عالی رتبه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به لرستان سفر کرده و مسائل و مشکلات استان را دقیق مشاهده و بررسی کردند که امیدواریم این رویداد جدید برای مردم استان مفید فایده باشد.
وی از وجود ۲۰ دشت وسیع، ۶۰۰ هزار هکتار زمین دیم و ۲۰۰ هزار هکتار زمین آبی در لرستان خبر داد و گفت: متاسفانه شبکه آبیاری موجود برای این تعداد دشت کافی نیست؛ اما اگر این دشتها به طور کامل به شبکه آبیاری مجهز شوند، بیکاران دیگر استانها هم از این ظرفیت اشتغال، استفاده خواهند کرد.
نماینده ولیفقیه در لرستان با تاکید بر اینکه مجموعه نمایندگان استان، کارگزاران قوه مجریه و قوه قضاییه در لرستان مسائل و مشکلات استان را پیگیری میکنیم، تصریح کرد: در سفر نماینده قوه قضاییه به لرستان به ایشان پیشنهاد دادم یک شعبه قضایی برای رسیدگی به کارخانههای دچار مشکل استان تأسیس شود تا این پروژهها تعیین تکلیف شوند. در حوزه وزارت کشور هم مقرر شد دبیرخانهای در وزارت کشور و در استانداری تأسیس شود تا رونمایی از سند پیشران توسعه استان در سطح ملی انجام گیرد.
حجتالاسلام والمسلمین شاهرخی، مدیریت جهادی را رمز انجام کار و موفقیت دانست و افزود: یک مدیر باید امکانات لازم را به نحو مفید و ارزشمند برای رسیدن به اهداف سازمانی به کار بگیرد.
وی، ادامه داد: هرجا مدیریت انقلابی باشد کار پیش میرود، اما هرجا مدیران سست و غیرانقلابی عمل کردند، همت مضاعف نداشتند، کارها مبتنی بر درایت و علم نبود یا کار انجام نمیشود یا اگر انجام میشود در نهایت نصیب ویژه خواران میشود.
امام جمعه خرمآباد با تاکید بر اینکه در چرخه تولید کارگر، کارفرما، سرمایه گذار، مدیران و مردم نقش دارند، افزود: پول باید در خدمت تولید و اشتغال باشد، اگر در خدمت سود قرار گیرد اقتصاد را تخریب میکند.
حجتالاسلام شاهرخی با اشاره به اینکه در باب مشاغل خانگی هم دقتی لازم است، گفت: پول در قالب مشاغل خانگی پخش میشود؛ اما آثار آن را در جامعه مشاهده نمیکنیم، مصرف اعتبارات در مسیر خود نیازمند کنترل دقیق است.
وی، تدوین مدلهای ویژه اشتغال برای جوانان بیکار در ۴۸ منطقه حاشیهای لرستان را خواستار شد و تاکید کرد: زمینه ایجاد مشاغل خانگی برای این افراد وجود ندارد که نیازمند برنامهریزی است و باید صنایع تبدیلی و فرآوری محصولات کشاورزی در استان نیز راهاندازی شود.
انتهای پیام/
مقاله
یادداشت
گزارش
گفتگو