لرستان صدرنشین مقاومسازی واحدهای روستایی
در شورای عالی مسکن استان مطرح شد؛
لرستان صدرنشین مقاومسازی واحدهای روستایی

خرمآباد ـ زرک| مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی لرستان اعلام کرد: ۷۸ درصد واحدهای مسکونی روستایی این استان تاکنون مقاومسازی شدهاند که بالاتر از میانگین ۵۶ درصدی کشور است.
پویا تابعی، مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی لرستان، در جلسه شورای عالی مسکن استان به ریاست استاندار گفت: از مجموع ۱۵۳ هزار واحد مسکونی روستایی شناساییشده بر اساس سرشماری سال ۱۳۹۸، تاکنون ۱۱۹ هزار واحد، معادل ۷۸ درصد، مقاومسازی شدهاند. این رقم در حالی است که میانگین مقاومسازی مسکن روستایی در سطح کشور حدود ۵۶ درصد اعلام شده است.
تابعی با اشاره به عملکرد مطلوب استان در این حوزه افزود: لرستان در میان استانهای کشور رتبه نخست مقاومسازی مسکن روستایی را به خود اختصاص داده است.
وی همچنین از برنامهریزی برای مقاومسازی ۷۵۰۰ واحد مسکونی روستایی در سال جاری خبر داد و اظهار کرد: برای هر واحد، ۴۰۰ میلیون ریال تسهیلات بانکی در نظر گرفته شده است.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی لرستان از روستاییان و متقاضیان خواست برای تشکیل پرونده و پیگیری مراحل دریافت تسهیلات به بنیاد مسکن شهرستانهای خود مراجعه کنند.
پایان پیام/
مقاله
یادداشت
گزارش
گفتگو


















