Published on پایگاه خبری زرک (https://zerk.ir)

خانه > اعطای نشان حلال به یک واحد فرآوری آبزیان در ازنا

کد خبر: 
4899
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعی لرستان خبر داد؛

اعطای نشان حلال به یک واحد فرآوری آبزیان در ازنا

شنبه 19 آذر 1401 13:25
فرزاد محمدی مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی لرستان

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی لرستان از اخذ نشان استاندارد و حلال یک واحد بسته بندی و فرآوری آبزیان در شهرستان ازنا خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری زرک [1]؛ «فرزاد محمدی» در تشریح این خبر گفت: خوشه آبزی پروری در جهت توسعه آبزی پروری و صنایع مرتبط و همچنین کسب بازارهای ملی و بین المللی با حمایت شرکت شهرک های لرستان اقدام به اخذ استاندارد «سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت مواد غذایی» (HACCP ) و نشان «حلال» برای یک واحد بسته بندی و فرآوری آبزیان در شهرستان ازنا نمود.

محمدی اعلام کرد: استاندارد «سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت مواد غذایی» یک استاندارد شناخته شده بین المللی برای شناسایی و مدیریت ریسک مربوط به ایمنی مواد غذایی است و می‌تواند به مشتریان، مردم و نهادهای نظارتی اطمینان دهد که ایمنی مواد غذایی به خوبی رعایت شده است. 

وی ادامه داد: جهانی شدن و ایجاد مزیت رقابتی در صادرات، ایجاد احساس اطمینان خاطر در مشتریان و فروش بیشتر به دلیل تقویت برند از دیگر مزایای این استاندارد است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی لرستان اظهار داشت: استاندارد «حلال» در خصوص مسائل مربوط به مواد غذایی حلال است و تمام مراحل تولید مواد غذایی از قبیل پردازش، تولید، بسته بندی، ذخیره سازی، حمل و نقل، توزیع و عرضه به بازار، از مواد خام و منشا تولید آن تا زمان مصرف را بررسی می‌کند.

خبر: نیما شایان /

 

 

لینک کوتاه
برچسب‌ها: 
شرکت شهرک های صنعتی لرستان [2] - فرزاد محمدی [3] - غذای حلال [4]

Links
[1] https://zerk.ir [2] https://zerk.ir/%D8%A8%D8%B1%DA%86%D8%B3%D8%A8%E2%80%8C%D9%87%D8%A7/%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DA%A9-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D9%84%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86 [3] https://zerk.ir/%D8%A8%D8%B1%DA%86%D8%B3%D8%A8%E2%80%8C%D9%87%D8%A7/%D9%81%D8%B1%D8%B2%D8%A7%D8%AF-%D9%85%D8%AD%D9%85%D8%AF%DB%8C [4] https://zerk.ir/%D8%A8%D8%B1%DA%86%D8%B3%D8%A8%E2%80%8C%D9%87%D8%A7/%D8%BA%D8%B0%D8%A7%DB%8C-%D8%AD%D9%84%D8%A7%D9%84