مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی لرستان از اعزام تیم بهداشتی و درمانی به مناطق محروم لرستان تا پایان دهه فجر امسال در راستای طرح شهید قاسم سلیمانی، خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری زرک [1]؛ سرهنگ عبدالوحید ملکآرا روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران لرستان گفت: چهار تیم بهداشتی، درمانی و دندانپزشکی به مناسبت دهه فجر و با هدف ارائه خدمت به محرومان، به مناطق حاشیهای خرمآباد اعزام شدند و ۴۵۰ نفر را به صورت رایگان ویزیت کردند.
وی افزود: این تیمهای پزشکی در راستای طرح شهید سلیمانی، با همت سازمان بسیج جامعه پزشکی سپاه حضرت ابوالفضل (ع) استان، کانون بسیج جامعه پزشکی بیمارستان شهدای عشایر و موسسه خدمات درمانی بسیجیان لرستان، برای ارائه خدمات رایگان بهداشتی و درمانی به مناطق نیمه برخوردار گل سفید و پشته مطهری خرمآباد اعزام شدند.
مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان اظهار داشت: ویزیت همراه با دارو، تب سنجی و مشاوره رایگان توسط کارشناسان و پزشکان مربوطه به اهالی منطقه ارائه شد.
ملک آرا خاطر نشان کرد: بیش از ۳۰۰ نفر خدمات بهداشتی و درمانی را دریافت کردند و علاوه بر این، خدمات دندانپزشکی به ۱۵۰ نفر به صورت رایگان ارائه شد.
وی با اشاره به توزیع ماسک، مواد ضدعفونی کننده و ژل دست به اهالی منطقه گفت: تا پایان دهه فجر امسال ۱۵ تیم بهداشتی و درمانی در راستای طرح شهید قاسم سلیمانی به مناطق محروم استان اعزام میشوند.
انتهای پیام/