Published on پایگاه خبری زرک (https://zerk.ir)

خانه > کشف محموله قاچاق چوب و مازوج در سلسله 

کد خبر: 
2752
فرمانده انتظامی سلسله خبر داد؛

کشف محموله قاچاق چوب و مازوج در سلسله 

پنجشنبه 25 دى 1399 19:21
کشف محموله قاچاق چوب و مازوج در سلسله 

فرمانده انتظامی سلسله از کشف محموله قاچاق چوب و مازوج در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار زرک [1]؛ سرهنگ عسگر عیسایی امروز پنج شنبه در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: مأموران انتظامی فرماندهی انتظامی سلسله پس از کسب اخبار واصله مبنی بر اینکه تعدادی از قاچاقچیان منابع طبیعی و محیط زیست اقدام به بریدن و از بین بردن درختان جنگلی و بلوط کرده‌اند و قصد دارند آنها را به شهرستان‌های همجوار منتقل کنند، بلافاصله با هماهنگی مرجع قضایی وارد عمل شده و با انسداد محورهای مواصلاتی، دو دستگاه خودروی ایسوزو را توقیف کردند.

وی، افزود: در بازرسی از خودروهای مذکور شش تُن چوب و ۸۰۰ کیلو مازوج قاچاق فاقد مجوز کشف و دو نفر در این رابطه دستگیر شدند.

فرمانده انتظامی سلسله، گفت: منابع طبیعی خدادادی و محیط زیست متعلق به آحاد شهروندان و نسل آینده است و نباید عده‌ای از افراد با سو استفاده در راستای منافع شخصی خود اقدام به از بین بردن این منابع طبیعی و خدادادی کنند.

سرهنگ عیسایی، از مردم خواست در صورت مشاهده یا اطلاع از هرگونه موارد مشکوک، بلافاصله مراتب را از طریق شماره تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

انتهای پیام/

 

لینک کوتاه
برچسب‌ها: 
قاچاق چوب [2]

Links
[1] https://zerk.ir [2] https://zerk.ir/%D8%A8%D8%B1%DA%86%D8%B3%D8%A8%E2%80%8C%D9%87%D8%A7/%D9%82%D8%A7%DA%86%D8%A7%D9%82-%DA%86%D9%88%D8%A8