اداره غله و خدمات بازرگانی استان لرستان، مهمترین نکات بهداشتی که در مقطع کنونی در نانواییها میبایست رعایت شود، را به شرح زیر اعلام کرد:
۱- آگاهی کارکنان نانوایی از علائم شایع ویروس کرونا (تب، سرفه خشک و تنگی نفس)
۲- افراد شاغل در نانوایی در صورت داشتن علائم ابتلا هرگز نباید به محل کار خود مراجعه کنند.
۳- از ورود افراد متفرقه به داخل کارگاه نانوایی خودداری شود.
۴- در نانواییها یک فروشنده صرفاً برای اخذ وجه باید به کار گرفته شود و این فرد بههیچعنوان نباید با تهیه و توزیع نان در تماس باشد.
۵- تا حد امکان باید از تبادل پول نقد خودداری شود.
۶- نانواها از ماسک و کلاه مناسب استفاده کنند.
۷- شست و شوی مکرر دست توسط شاغلین در نانوایی هر نیم ساعت یکبار ضروری است.
۸- تمامی تجهیزات نانوایی و سطوحی که نان روی آن قرار میگیرد بهصورت روزانه و قبل از شروع کار ضدعفونی و گندزدایی شود.
۹- کلیه کارکنان نانوایی باید روزانه حمام کنند و حداقل یکبار در روز لباس خود را تعویض نمایند.
۱۰- با توجه به ازدحام جمعیت و تشکیل صف درب نانوایی، مردم نکات بهداشتی را بیشتر رعایت کنند و نانواها باید مردم را آگاه کنند تا فاصله را رعایت کنند.
۱۱-اطلاعرسانی شود اگر کسی در خود علائم بیماری را حس میکند هرگز برای خرید نان به نانوایی مراجعه نکند.
۱۲- برای تهیه ملزومات بهداشتی شامل ماسک، دستکش و مواد ضدعفونیکننده با همکاری ادارات صنعت، معدن و تجارت، بهداشت و اتحادیه صنف اقدام شود. اتحادیه میتواند این ملزومات را بهصورت متمرکز تهیه و در اختیار خبازان قرار دهد.
(موارد مذکور در قالب یک اطلاعیه با خط برجسته و قابلرؤیت توسط اتحادیه صنف چاپ و در محل خبازیها نصب شود).
Links
[1] https://zerk.ir/%D8%A8%D8%B1%DA%86%D8%B3%D8%A8%E2%80%8C%D9%87%D8%A7/%D8%A7%D8%B5%D9%88%D9%84-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%DA%A9%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%87%D8%A7
[2] https://zerk.ir/%D8%A8%D8%B1%DA%86%D8%B3%D8%A8%E2%80%8C%D9%87%D8%A7/%D9%86%D8%A7%D9%86
[3] https://zerk.ir/%D8%A8%D8%B1%DA%86%D8%B3%D8%A8%E2%80%8C%D9%87%D8%A7/%DA%A9%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A7